Serier vi elsker

De siste månedene har vært både solrike og regntunge, og sistnevnte har gitt oss et ypperlig påskudd for ekstra serie-titting. Vi har fått øynene opp for noen 'glemte' perler. Og selvfølgelig sommerens store 'it-serie'.

Både NRK, HBO Nordic og TV 2 Sumo huser våre sommer-favoritter, og du finner samtlige under ‘strømmetjenester’ i Altibox-universet. Er du på jakt etter en ny serie å bli hekta på, bør du sjekke ut denne lista!

HBO Nordic (40 poeng)

The L Word: Generation Q – HBO Nordic – IMDb 7,3

Noen av oss er ’gamle nok’ til å ha sett 2004-versjonen av ‘The L Word’ på DVD-bokser fra Platekompaniet, og serien var banebrytende i sin tid. Men uansett om du er bikka 30, 40 eller befinner deg i 20-årene er dette ‘one to watch’! Damer, LA, utfordringer og gleder – hva er det ikke å like?

Taboo – HBO Nordic – IMDb 8,4

Året er 1814 og en mann som har vært antatt død, vender tilbake, fullstendig forandret, klar til å ta over sin fars arv. Mørke familiehemmeligheter, sammensvergelser, mord og forræderi, og selvfølgelig en liten dæsj kjærlighet!

Looking for Alaska – HBO Nordic – IMDb 8,1

Åh, denne! Å være ung igjen … Norsk-amerikanske Kristine Froseth spiller Alaska Young i serien om vennskap, kjærlighet, ungdomstid og søken etter en mening med det som skjer.

Perry Mason – HBO Nordic – IMDb 7,3

Er du så heldig at du enda ikke har sett denne? Advokaten Perry Mason jakter nådeløst på sannheten etter at tiårets kriminalsak havner på dørstokken hans. Se den!

TV 2 Sumo Film og Serier (50 poeng)

Grand Hotel - ABC Studios/Sumo Film og Serier - IMDb 7,0

Når man ikke reiser til utlandet, kan man vel drømme seg bort til sydlige strøk? Bakteppet her er nemlig et luksuriøst familiedrevet hotell i Miami Beach. Men det finnes mørke skyer i horisonten, med både skandaler, høy gjeld og farlige hemmeligheter. Vi pløya gjennom denne, og skulle ønske sola nådde helt til sofakroken.

Sweetbitter – Sumo Film og Serier – IMDb 7,0

Vi følger Tess til New York hvor hun får jobb på en berømt restaurant. Brått befinner hun seg i en verden av kjærleik, rus og ‘fine dining’. Vi satt som fjetret.

Hightown – Sumo Film og Serier – IMDb 6,2

Krimdrama i sommerlige omgivelser. Jackie finner et lik på stranda, og vil til bunns i saken. Men som selvutnevnt privatetterforsker havner hun i klinsj med Ray, en arrogant politimann, som også etterforsker hendelsen.

NRK TV

Før vi dør – NRK TV – IMDb 7,8

Ok, så smelter vi bittelitt av Adam Pålsson, men det må jo være lov? Med en god miks av familiebånd, maktkamp, og personlige offer, og vipps – har svenskene i kjent stil skapt en fengende spenningsserie.

En dag – NRK TV – IMDb 8,4

Er du klar til å bli hekta? Rydd kalenderen, for denne krimserien ble rett og slett litt altoppslukende en liten periode: Vi gledet oss til hvert avsnitt. Kort oppsummert er storyen et bankran som eskalerer til et nervepirrende gisseldrama. Denne må du få med deg!

Normal People – NRK TV - IMDb 8,6

Ja – som “alle andre” har vi sett kjemien, utfordringene, (og liggingen), til de to hovedrollene i sommerens store hit. Hvis du har gått glipp av denne, er du faktisk litt heldig, for vi skulle gjerne sett den igjen for første gang.

Trenger du flere poeng, slik at du kan velge inn både TV 2 Sumo Film og Serier og HBO Nordic samtidig, kan du kjøpe flere her: Mine Sider

Følg oss på: Vesterålskraft Bredbånd AS Postboks 103, 8401 Sortland Tlf: 76 11 25 00 Personvern og cookies